Доставка

Доставка на стока:

„Моторич“ Ви гарантира сигурност и коректност при изпълнение на нашите задължения.
За по-голяма сигурност и удобство Вие получавате Вашата поръчка с куриерска фирма посредством наложен платеж. Изпълнението на поръчката започва веднага след получаване на потвърждаване по телефон между нас и Вас.

Условия за доставка:

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка. Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и „Моторич“ се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването и́ от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

Разплащане:

Наложен платеж:

Доставката на стоката се осъществява с куриерска фирма в колетна пратка. Стоката се получава на посочения от Вас адрес или до поискване от офиса на куриерската фирма. Плащането се извършва на куриера при получаване на колета. Разходите по транспорта на поръчаната стока са за сметка на клиента.Замяна на получена стока.

Условие за връщане на стоката:

Стоката /при опция „преглед”/ се преглежда от клиента в посоченият офис на Еконт или на адрес в присъствието на служител на Еконт и ако тя не отговаря на исканото може да я върне за своя сметка. След приемане на стоката рекламации не се приемат. Не заменяме стока с нарушен търговски вид и без касов бон.